Events

Het leven vieren

Een ceremonie begeleiden is iets anders dan het organiseren van een uitvaart, bruiloft of een andere gelegenheid. Uitvaartondernemers en weddingplanners houden zich vooral bezig met de organisatorische kant. Als ritueelbegeleider verzorg ik de inhoudelijke kant van een ceremonie en help ik bij het vinden van persoonlijke symbolen, geschikte teksten, een rituele handeling: kortom alles wat nodig is om de gebeurtenis helemaal van en voor jou te maken.

Ceremoniebegeleiding is luisteren naar wat er nodig en wenselijk is. Zowel bij een huwelijk als bij een uitvaart gaat het om het verwoorden en verbeelden van gevoelens en emoties. Het is heel bijzonder om zo dicht bij mensen te kunnen en mogen staan.

Een viering is heel persoonlijk. Daarom werken we in nauw overleg naar een passende invulling van de viering. Aan de hand van voorbeelden en vragenlijsten creëer ik een beeld van je droom en werk ik een voorstel uit waarin locatie, teksten, symboliek, vrienden, familie, muziek, dans,... allemaal deel kunnen uitmaken van het geheel.

De viering wordt tot in de kleinste details uitgewerkt, afgestemd op jouw wensen.

Tenslotte is het JOUW VIERING!

Kosten

Om te weten waar je aan toe bent, is er een kennismakingsgesprek. We zetten op een rijtje wat de wensen zijn en wat ik kan bieden. Dit kennismakingsgesprek wordt forfaitair afgerekend. We trekken hiervoor minstens een uur uit. Nadien krijg je een uitgewerkte raming met een samenvatting van ons gesprek. Een viering ontwerpen en begeleiden is altijd maatwerk.

Jouw viering, mijn begeleiding.  Together we make it happen!!

Kostenindicatie:

  • Huwelijksceremonie € 600,-
  • Rouwplechtigheid € 500,-
  • Levensverhaal / In Memoriam € 400,-
  • Andere vieringen € 500,-
  • Verliesbegeleiding per uur € 55,-

Prijzen zijn exclusief btw, exclusief reiskosten. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen.
Op verzoek organiseren wij je hele event in samenwerking met gespecialiseerde partners.